Praktisch

Een dagje helemaal ontspannen? In alle rust bijkletsen?

Boek dan een dagarrangement bij Amphora Wellness. In ons professionele en moderne wellness center in het landelijk gebied nabij Rijssen en geniet volop van alle luxe en privacy. Want tijdens jouw arrangement zijn er geen andere gasten. Je hebt exclusief de toegang tot alle faciliteiten, zoals sauna, jacuzzi, solarium en relaxruimte. Wij ontvangen je graag met een kop koffie of thee met lekkernijen, een uitstekende lunch, volop vers fruit en vruchtensap. Bovendien kun je gebruikmaken van scrubzout en douchegel. We sluiten af met een hapje en drankje. Kortom, een onvergetelijk beauty dagje!

Iedere vierde persoon gratis bij een Wellness dagarrangement. Geniet met je eigen groep (twee tot acht personen) van een heerlijk dagarrangement (Aurora en Cleopatra).
Nu extra aantrekkelijk want bij Amphora is de schoonheidsbehandeling: voor elke vierde persoon gratis!
Wellicht een leuk idee voor je vrijgezellenavond of voor een vriendinnen- of zussendag? Is je gezelschap wat groter? Wij bieden je graag een arrangement op maat! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle behandelingen en arrangementen vind je in onze prijslijst 2020.

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. Behandelingen uitsluitend op afspraak. Bij boeking van een arrangement vragen wij een aanbetaling van 25%. 

Cadeaubonnen
Zo’n ontspannen beautydagje krijg je natuurlijk graag cadeau! Cadeaubonnen vanaf € 15,-.
Badkleding
Bij Amphora kan je ook in badkleding terecht. De keuze is aan jou!
Huren
Voor het wellness dagarrangement kun je een set slippers, badjas en handdoeken huren voor slechts € 8,00.

Beauty &
WELLNESS