Amphora Wellness, voor dagarrangementen en schoonheidsbehandelingen

Anneke ten Brinke is schoonheidsspecialiste en eigenares van Amphora. Sinds 1992 is ze – direct na het voltooien van haar opleiding schoonheidsverzorging - werkzaam als (zelfstandig) gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure in Rijssen.In de loop der jaren heeft Anneke zich zowel in de praktijk als in de theorie verder ontwikkeld in haar vak. Ze volgde aanvullende opleidingen op het gebied van acne-behandeling, cosmetische

huid-, nagel- en voetverzorging, massagetechnieken, zoals hoofdhuidmassage, hotstone massage en penseelmassage.

Anneke: Anneke ten Brinke - Amphora Wellness Rijssen - dagarrangementen wellness - schoonheidssalon - schoonheidsspecialiste - pedicure

 

“Het is altijd mijn droom geweest om mijn klanten in een professionele omgeving een totaalpakket aan schoonheids- en/of pedicurebehandelingen én wellness arrangementen aan te bieden in Twente. Nu kan ik, sinds de nieuwbouw in 2007, met trots zeggen dat die droom is uitgekomen.”

Amphora

‘Amphora’ betekent letterlijk  ‘kruik’. De naam is gekozen omdat we met Amphora Wellness een mediterrane, rustige en vooral warme sfeer willen bieden. Een plaats waar mensen zich prettig voelen en optimaal kunnen ontspannen. De ‘kruik’ vind je dan ook letterlijk terug in de inrichting van het Rijssense wellnesscenter.


 

Wellness dagarrangementen

Een dagje helemaal ontspannen? In alle rust bijkletsen?

Boek dan een dagarrangement bij Amphora Wellness. In ons professionele en moderne wellness center in het landelijk gebied nabij Rijssen geniet u volop van alle luxe en privacy. Want tijdens uw arrangement zijn er geen andere gasten. U heeft exclusief de toegang tot alle faciliteiten, zoals sauna, jacuzzi, solarium en relaxruimte. Wij ontvangen u graag met een kop koffie of thee met lekkernijen,een uitstekende lunch, volop vers fruit en vruchtensap. Bovendien kunt u gebruikmaken van scrubzout en douchegel. We sluiten af met een hapje en drankje. Kortom, een onvergetelijk beauty dagje!
Meer weten over onze arrangementen Aphrodite (halve dag), Aurora (dag), Zafra (halve dag) en Cleopatra (dag)?
Neem gerust contact met ons op!

Molendijk-Noord 69
7461 JG Rijssen
0548 543014
info@amphorawellness.nl
amphorawellness.nl

Laatste tweet: