Amphora Wellness, voor dagarrangementen en schoonheidsbehandelingen

Anneke ten Brinke is schoonheidsspecialiste en eigenares van Amphora. Sinds 1992 is ze – direct na het voltooien van haar opleiding schoonheidsverzorging - werkzaam als (zelfstandig) gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure in Rijssen.In de loop der jaren heeft Anneke zich zowel in de praktijk als in de theorie verder ontwikkeld in haar vak. Ze volgde aanvullende opleidingen op het gebied van acne-behandeling, cosmetische

huid-, nagel- en voetverzorging, massagetechnieken, zoals hoofdhuidmassage, hotstone massage en penseelmassage.

Anneke: Anneke ten Brinke - Amphora Wellness Rijssen - dagarrangementen wellness - schoonheidssalon - schoonheidsspecialiste - pedicure

 

“Het is altijd mijn droom geweest om mijn klanten in een professionele omgeving een totaalpakket aan schoonheids- en/of pedicurebehandelingen én wellness arrangementen aan te bieden in Twente. Nu kan ik, sinds de nieuwbouw in 2007, met trots zeggen dat die droom is uitgekomen.”

Amphora

‘Amphora’ betekent letterlijk  ‘kruik’. De naam is gekozen omdat we met Amphora Wellness een mediterrane, rustige en vooral warme sfeer willen bieden. Een plaats waar mensen zich prettig voelen en optimaal kunnen ontspannen. De ‘kruik’ vind je dan ook letterlijk terug in de inrichting van het Rijssense wellnesscenter.


 

Schoonheidsbehandelingen

Bij Amphora Wellness kunt u – naast wellness dagarrangementen - ook terecht voor behandelingen in onze schoonheidssalon.

Schoonheidsspecialiste en pedicure Anneke ten Brinke staat voor u klaar in de schoonheidssalon voor een manicure-, pedicure-, gezichts- of lichaamsbehandeling, hot stone massage, gellac nagels of lichaamspakking. 

En heeft u wel eens een penseelmassage gehad?

Meer weten over de schoonheidsbehandelingen in de schoonheidssalon van Amphora Wellness  en de prijslijst ?

 

Molendijk-Noord 69
7461 JG Rijssen
0548 543014
info@amphorawellness.nl
amphorawellness.nl

Laatste tweet: