Welkom bij Amphora Wellness!

Een wellness center in een prachtige landelijke omgeving in het Twentse Rijssen. Met een ruime professionele schoonheidssalon, twee behandelkamers, een sauna, jacuzzi, zonnebank en relaxruimte. Bij Amphora komt u even helemaal tot rust. Alleen, of samen... tijdens een duobehandeling.
 

Wij bieden ook verschillende soorten massages. Van een bijzondere Shiatsu Massage tot aan een hydromassage. Wij hebben de middelen en expertise in huis om u op de juiste manier te behandelen. Wilt u een massage proberen, of heeft u misschien pijnklachten of vragen welke massage het beste bij u past? Wij helpen u graag!

Bekijk en/of ervaar onze verschillende massagetechnieken:

Shiatsu massage
Bindweefselmassage
Zwangerschapsmassage
Hydromassage


Of u nu geniet van een schoonheidsbehandelinggellac nagels of kiest voor een van onze wellness dagarrangementen. En heeft u wel eens een penseelmassage gehad?

Of wilt u samen genieten van onze duobehandeling? Nu aantrekkelijk geprijsd!

Vraag naar de mogelijkheden voor permanente make-up!

 

Exclusief en alle privacy
Tijdens deze arrangementen bent u verzekerd van alle privacy. U maakt – met uw eigen gezelschap tot ca. 8 personen (afhankelijk van de gekozen behandelingen) – tijdens deze dag exclusief gebruik van ons wellness center en schoonheidssalon. Ook voor grotere groepen zijn er volop mogelijkheden!

Even tijd voor uzelf... bij Amphora Wellness.

 

 

 

Wellness dagarrangementen

Een dagje helemaal ontspannen? In alle rust bijkletsen?

Boek dan een dagarrangement bij Amphora Wellness. In ons professionele en moderne wellness center in het landelijk gebied nabij Rijssen geniet u volop van alle luxe en privacy. Want tijdens uw arrangement zijn er geen andere gasten. U heeft exclusief de toegang tot alle faciliteiten, zoals sauna, jacuzzi, solarium en relaxruimte. Wij ontvangen u graag met een kop koffie of thee met lekkernijen,een uitstekende lunch, volop vers fruit en vruchtensap. Bovendien kunt u gebruikmaken van scrubzout en douchegel. We sluiten af met een hapje en drankje. Kortom, een onvergetelijk beauty dagje!
Meer weten over onze arrangementen Aphrodite (halve dag), Aurora (dag), Zafra (halve dag) en Cleopatra (dag)?
Neem gerust contact met ons op!

Molendijk-Noord 69
7461 JG Rijssen
0548 543014
info@amphorawellness.nl
amphorawellness.nl

Laatste tweet: