Contact

Benieuwd naar alle mogelijkheden binnen Amphora Wellness?

Heeft u vragen over onze wellnessarrangementenschoonheidsbehandelingen of wilt u aanvullende informatie over ons wellness center in het landelijke Rijssen in Twente? Een arrangement of behandeling boeken?

Informatie over onze acties of een arrangement op maat voor uw groep in onze schoonheidssalon en/of wellness center? Neem dan gerust contact op met Anneke ten Brinke!

Openingstijden

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. Behandelingen uitsluitend op afspraak. Bij boeking van een arrangement vragen wij u een aanbetaling van 25%. Omdat wij nog niet beschikken over pinapparatuur, verzoeken wij u de behandelingen contant af te rekenen.

Contactgegevens

Amphora Wellness
Molendijk-Noord 69
7461 JG Rijssen
Tel: 0548 543014

info@amphorawellness.nl 

Download hier onze brochure

Voornaam (*):
Achternaam (*):
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer (*):
E-mail (*):
Opmerking (*):
 

Grotere kaart weergeven

Wellness dagarrangementen

Een dagje helemaal ontspannen? In alle rust bijkletsen?

Boek dan een dagarrangement bij Amphora Wellness. In ons professionele en moderne wellness center in het landelijk gebied nabij Rijssen geniet u volop van alle luxe en privacy. Want tijdens uw arrangement zijn er geen andere gasten. U heeft exclusief de toegang tot alle faciliteiten, zoals sauna, jacuzzi, solarium en relaxruimte. Wij ontvangen u graag met een kop koffie of thee met lekkernijen,een uitstekende lunch, volop vers fruit en vruchtensap. Bovendien kunt u gebruikmaken van scrubzout en douchegel. We sluiten af met een hapje en drankje. Kortom, een onvergetelijk beauty dagje!
Meer weten over onze arrangementen Aphrodite (halve dag), Aurora (dag), Zafra (halve dag) en Cleopatra (dag)?
Neem gerust contact met ons op!

Molendijk-Noord 69
7461 JG Rijssen
0548 543014
info@amphorawellness.nl
amphorawellness.nl

Laatste tweet: